آنها در جنگل های استوایی آمریکای جنوبی، عمدتا در کشورهایی مانند اکوادور، پرو، کلمبیا و برزیل زندگی می کنند. این پرندگان ترجیح می دهند در جنگل های کوهستانی مرتفع زندگی کنند، جایی که گیاهان گلدار زیادی وجود دارد. آنها همچنین به خاطر صداهای خاصشان که شبیه صدای ناقوس است معروف هستند.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.